Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

e-Αποτελέσματα | Ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πα.Γ.Ν.Η. και ΓN Βενιζελείου. Εφαρμογή ηλεκτρονικής παραλαβής εργαστηριακών εξετάσεων».

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και έχοντας ως στόχο τη διευκόλυνση των πολιτών, τίθεται σε εφαρμογή  η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία e-Αποτελέσματα,  που αφορά στη προβολή και παραλαβή αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων εξωτερικών ασθενών, μέσω διαδικτύου.
Πρόκειται για μια καινοτόμο εφαρμογή στο χώρο της υγείας σε εθνικό επίπεδο, που δίνει τη δυνατότητα και επιλογή στον πολίτη να παραλάβει ο ίδιος σε ηλεκτρονική μορφή τις εργαστηριακές εξετάσεις που έχει πραγματοποιήσει στο νοσοκομείο  ως εξωτερικός ασθενής , τα τελευταία 6 χρόνια,
  • Εύκολα και Γρήγορα, αφού δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του.
  • Με πλήρη αξιοπιστία και διασφάλιση προσωπικών δεδομένων, αφού για την εισαγωγή στην υπηρεσία απαιτείται η συμπλήρωση αποκλειστικά προσωπικών στοιχείων TAXISnet και ΑΜΚΑ.
  • Χωρίς χρονικό περιορισμό, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.
Η ηλεκτρονική Υπηρεσία e-Αποτελέσματα βρίσκεται  ήδη στην ιστοσελίδα του ΠαΓΝΗ   https://www.pagni.gr και οι πολίτες μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή, να δουν, να αποθηκεύσουν και να εκτυπώσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους, συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία του TAXISnet και το ΑΜΚΑ τους.

Αντίστοιχη  υπηρεσία και δυνατότητα παραλαβής ηλεκτρονικών αποτελεσμάτων εξετάσεων υπάρχει και στο Γ.Ν. «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ»  στην ιστοσελίδα του http://www.venizeleio.gr.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε βήμα- βήμα, τη διαδικασία εισαγωγής στην εφαρμογή
e-Αποτελέσματα:




Εικόνα 1: Αρχική σελίδα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Πα.Γ.Ν.Η. για τον πολίτη


Εικόνα 2:Πρώτο βήμα πιστοποίησης μέσω του TaxisNet


Εικόνα 3: Αποδοχή συγκατάθεσης πρόσβασης στοιχείων στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πα.Γ.Ν.Η.


Εικόνα 4: Δεύτερο επίπεδο πιστοποίησης, διασταύρωση ΑΜΚΑ με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στο TaxisNet.


Εικόνα 5: Αρχική σελίδα πιστοποιημένου χρήστη για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.


Εικόνα 6: Λίστα εξετάσεων του χρήστη. Κάθε καταχώρηση (γραμμή) είναι μια εξέταση και εμφανίζεται η ημερομηνία και ο τύπος εξέτασης. Με την επιλογή «αποθήκευση» μπορεί να αποθηκεύσει σε ηλεκτρονική μορφή την αντίστοιχη εξέταση.

Η διοίκηση,  σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ και το Υπουργείο, συνεχίζει αδιάκοπα και απρόσκοπτα, με διαδικασίες πλήρης διαφάνειας και αντικειμενικότητας,  το επιχειρησιακό της πρόγραμμα, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον Άνθρωπο-Ασθενή και το γεγονός ότι η Υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό για όλους.

e-Αποτελέσματα - ΓN Ηρακλείου Βενιζέλειο

https://eservices.venizeleio.gr/appointments/kentriki_apotelesmata

e-Αποτελέσματα -Πα.Γ.Ν.Η.

https://eservices.pagni.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου